YouTube
Video Maker

Maak in een handomdraai boeiende YouTube video‘s voor jouw bedrijf

YouTube
Video Maker

Maak in een handomdraai boeiende YouTube video‘s voor jouw bedrijf

Probeer het gratis
Line
facebook
instagram
youtube
getty1
shutterstock
shopify_logo_whitebg_40px

Met Promo.com‘s YouTube video maker maak je eenvoudig professionele video‘s op maat voor jouw merk, zonder dat je ervaring met videodesign hoeft te hebben.

Van into- en outro clips tot YouTube advertenties, bedrijfsvideo‘s en nog veel meer: onze video maker voor YouTube geeft je de tools om hoogwaardige commerciële video‘s te creëren die de kijker zal boeien.

Duik in Promo.com‘s mogelijkheden om professioneel vormgegeven sjablonen, eenvoudig te gebruiken videobewerkingsprogramma‘s en een enorme keuze uit muziek, afbeeldingen en videoclips te vinden.

Begin met het kiezen van een sjabloon of een videoclip om mee te beginnen, of upload je eigen mediabestanden, voeg een logo toe en pas de lettertypen, kleuren, tekst animaties en de CTA aan. In enkele minuten beschik je over een strakke, gepersonaliseerde YouTube video.

Een YouTube video creëren:

Een YouTube video creëren:

Iedereen kan een YouTube van professionele kwaliteit maken met de Promo.com YouTube videobewerker. Maak gebruik van professioneel vormgegeven sjablonen, de beste videobewerkingsprogramma‘s en een enorme keuze uit muziek, afbeeldingen en videoclips. Dit is hoe je begint:

Stap 1
Stap 1
Schrijf je gratis in op Promo.com of log in op je bestaande account
Stap 2
Stap 2
Kies het YouTube video sjabloon dat bij jouw wensen past
Stap 3
Stap 3
Pas je video aan en voeg je eigen tekst en logo toe met onze online videobewerkingsprogramma
Stap 4
Stap 4
Bekijk en publiceer op YouTube
Probeer het gratis

Creëer video‘s die voor jou werken

Creëer video‘s die voor jou werken

Ondersteun je video marketing strategie door Promo.com‘s intuïtieve YouTube videobewerkingsprogramma te gebruiken. In luttele minuten heb je een professionele YouTube video. Wij hebben alles wat je nodig hebt om video‘s te creëren die de prestaties van je YouTube-kanaal zullen verhogen en je bedrijf zal helpen groeien.

 • Voeg directe merkherkenning toe met gepersonaliseerde intro en outro video‘s
 • Bouw vertrouwen op met handige productgidsen en beoordelingen
 • Vertel het verhaal van jouw onderneming met bedrijfsvideo‘s
 • Maak mensen enthousiast met advertentievideo‘s voor evenementen
 • Bereik nieuwe kijkers en verhoog de betrokkenheid met YouTube advertenties
shape shape

Aanbevolen YouTube video sjablonen

Aanbevolen YouTube video sjablonen

Customize
Lente collectie
Lente collectie
Customize
Haal je korte broek uit de kast
Haal je korte broek uit de kast
Customize
Moeder weet het beter
Moeder weet het beter
Customize
Winter duurt niet eeuwig
Winter duurt niet eeuwig
Customize
Uitverkoop
Uitverkoop
Customize
Koningsdagkorting
Koningsdagkorting
Customize
Jouw stijl
Jouw stijl
Customize
Paashaast
Paashaast

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de Promo.com YouTube video maker?

Wat voor YouTube video‘s kan ik maken met Promo.com?
 • Video advertenties
 • Intro video‘s
 • Outro video‘s
 • Productbeoordeling video‘s
 • Unboxing video‘s
 • Uitleg video‘s
 • Bedrijfsvideo‘s
 • Branding video‘s
 • Promotionele video‘s

en nog veel meer…

Hoeveel kost de YouTube video maker?

Begin met je gratis inschrijven voor Promo.com, betalingsgegevens zijn niet vereist. Je hebt dan toegang tot alle tools die beschikbaar zijn voor Promo.com‘s YouTube video maker, waaronder een ruime keuze uit professioneel ontworpen sjablonen en gratis afbeeldingen, video‘s en muziek.

Wanneer je klaar bent om je video te downloaden kun je kiezen welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past. Bezoek onze pagina met prijzen om het abonnement te vinden dat aan jouw wensen voldoet. Meld je aan, download je video en deze is klaar voor YouTube.

https://promo.com/pricing

Waar kan ik mijn video‘s gebruiken?

Waar je maar wilt! Alle video‘s die je gebruikt en download zijn 100% van jou, ongeacht hoe, wanneer, waar en hoe vaak je deze ook wilt gebruiken. Je kunt je video posten, publiceren, uploaden, delen of als advertentie inzetten op alle social media platforms, waaronder Facebook, Instagram, YouTube, Twitter en LinkedIn of deze embedden in websites, blogs of e-mails.

Je mogelijkheden zijn onbeperkt wanneer je de kracht van de Promo.com online video maker in je bezit hebt. Het maken en bewerken van video‘s is nooit eenvoudiger geweest.

Wat kan ik bewerken in mijn video‘s?

Alles! Je kunt dingen toevoegen, verwijderen en stukjes video bijsnijden om je doel te bereiken. Schrijf en wijzig videoteksten, integreer muziek, kies een kleurenfilter, voeg foto‘s van Shutterstuck en Getty toe of upload je eigen afbeeldingen om iedere video uniek en perfect te maken. Voeg een logo toe om je creatie helemaal compleet te maken.

Of kies ervoor om het simpel te houden en gebruik te maken van één van onze vele sjablonen die reeds geoptimaliseerd zijn voor online succes.

Hoe voeg je een intro toe aan een YouTube video?

YouTube into‘s (evenals YouTube outro‘s) kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan je YouTube clips. Zorg er, voordat je een video upload, voor dat de aanpasbaarheidsfuncties van je YouTube kanaal ingeschakeld zijn en upload de video die je toe wilt wijzen als jouw intro.

Hoe lang moeten mijn YouTube video‘s zijn?

YouTube kent een limiet van 15 minuten voor video‘s van niet-geverifieerde gebruikers, maar ook na verificatie raden we aan video‘s kort maar krachtig te houden. YouTubers willen iets dat hun aandacht trekt en de YouTube advertentie van jouw bedrijf is daarin niet anders.

Wat als ik ergens hulp bij nodig heb?

Geen probleem. We hebben een 5-sterren klantenservice team tot je beschikking, aangevuld met diepgaande artikelen in onze kennisbank, marketing en educatieve materialen in ons blog en natuurlijk veel leuke en inspirerende content op onze eigen social media kanalen.

Probeer het gratis